Ukko Korhonen paini itä-Suomen aluemestariksi

21.3.2022

Vuoksenniskan Vesan Ukko Korhonen paini Itä-Suomen aluemestariksi 19.3 Lappeenrannassa järjestetyissä kilpailuissa.

Ensimmäisessä ottelussa Ukko voitti Heinolan Iskun Jasper Hannulan selätyksellä. Toisessa ottelussa Voikkaan Viestin Leevi Pahkala hävisi Ukolle

ylivoimaisella pistehäviöllä 2-12.Kulta ottelussa vastaan tuli Lappeerannan tuttu Vilho Näivä. Vilho johti ottelua ensimmäisen jakson jälkeen 5-0 , mutta toisella jaksolla Ukon terävä niskalenkki sivalsi ja Ukko selätti vastustajansa. Ukon sarja oli 48kg pojat 17v.Sarjassa oli kuusi osallistujaa.

Otto Huuhtanen paini hopeaa sarjassa 54kg. Ensimmäisessä ottelussa Otto voitti Kuopion Kisa Veikkojen Samuli Romakkaniemen ylivoimaisella pistevoitolla 8-0. Toisessa ottelussa niinikään ylivoimaisella pistevoitolla Heinolan Iskun Niilo Nurmen 9-0. Finaalissa tuli vastaan tuttu Lappeenrannan Saifullah Tebojev . Tiukka ottelu päättyi 1-1 , mutta Tebojev vei voiton viimoisella pisteellä. Sarjassa oli kuusi painijaa.