VuVe:n kisakausi startattiin menestyksekkäästi Kotkassa

9.9.2019

Pojat ja Junioreiden Maailmanmestari Arvi Savolainen

Kotkan Karhulassa painittiin lauantaina  perinteiset Lohi-painit . Vuoksenniskan Vesasta kilpailuihin otti osaa Elias Särki, Thomas Havia ja Ukko Korhonen. Poikien sarjassa 34kg voittajana palkittiin Ukko Korhonen, jota vastaan asettui Vantaan Sampoa edustava Kaius Juusela. Ukko onnistui ensimmäisellä jaksolla tarkan painin päätteeksi tekemään 4 pisteen arvoisen nurinkurisen niskalenkin. Toisella jaksolla Ukko pääsi vielä mattovääntö tilanteessa kiertämään vastustajan taakse mistä tuomari näytti kahta pistettä . Ukko voitti ottelun 6-0 pistevoitolla. Sarjassa 38 kg ainoassa ottelussa VuVe: n pojat Elias ja Thomas kohtasivat toisensa. Pojat aloittivat näyttävällä ja  laadukkaalla käsipainilla missä Thomas sai hiukan nopeammalla reaktiolla Eliaksen vietyä mattoon, sekä haettua matossa rullaamalla ylivoimaisen pistevoiton. Thomakselle siis sarja voitto ja Eliakselle toinen sija. Vuoksenniskan Vesa oli seurapisteissä poikien sarjan paras LrTu:n ollessa toinen ennen Ilmajoen kisailijoita.