Vaajakoskella painittiin 2.3. Keski-Suomen OP Painit. VuVe:n painijaostosta oli mukana 7 kilpailijaa. Poikien 13v sarjoissa osanottajamäärien ollessa suuria jaettiin painoluokat lohkoihin

Sarja: Pojat 13v 32kg (sarjassa 8 painijaa)

1. Otto Luukkonen, Kuopio

2. Ukko Korhonen

3. Jussi Kangasniemi, Järvenpää

Ukko voitti oman lohkonsa ottamalla kolme voittoa, jokaisen ylivoimaisella pistevoitolla. Finaalissa vastaan asettui Kuopion Otto Luukkonen joka sai puolestaan Ukosta ylivoimaisen pistevoiton 14-4.

Sarja: Pojat 13v 38kg (sarjassa 13 painijaa)

1. Atte Suhonen, Haukipudas

2. Otto Huuhtanen

3. Jalmari Viitasalo, Helsinki

7. Thomas Havia

10. Aleksi Salpakari

Otto vei lohkon nimiinsä neljällä voitolla, joista kaksi ypv:a ja kaksi selätys voittoa. Finaalissa Haukiputaan Atte Suhonen sai käytännössä heti kättelyssä käsivarsiheiton kohdalleen ja tästä vielä Oton hartiat lattiaan selätyksen arvoisesti. Toinen sija osallistujamäärältään suurimmassa sarjassa on hieno suoritus!

Thomas oli loppusijoituksessa sarjan 7:s, kolme ottelua joista yksi voitto selätyksellä ja kaksi tappiota. Järvenpään Daniel Jasnov selätti Thomaksen ja Helsingin Jalmari Viitasalo vei täyden ajan jälkeen ottelun pisteillä. Ennen taukoa Thomas oli selättämässä Viitasaloa mutta kello kerkesi soimaan tauon merkiksi juuri ennen kuin tuomarin käsi oli lyömässä maton pintaan. Aleksille sarjan 10:s sija ja kokemusta kahden tappioon päätyneen ottelun verran.

Sarja: Pojat 13v 42kg (sarjassa 8 painijaa)

1. Rahim Tebojev, Lappeenranta

2. Timo Järvinen, Kuortane

3. Oskari Pursiainen, Ylä-Tikkurila

8. Niklas Salpakari

.

Niklas joutui taipumaan lohkossa 2 tappion jälkeen, kokonaiskilpailussa jaetulle 8:lle sijalle.

Sarja: Pojat 17v 71kg (sarjassa 6 painijaa)

1. Riku Suohonen, Vaajakoski

2. Anssi Lampinen, Kouvola

3. Jedi Lönn, Laihia

5.Valtteri Auvinen

6 osanottajan sarjassa painivat kaikki keskenään. Valtterille 4 tappiota ja 1 voitto, sarjan 5.sija ja ottelukokemusta.

Sarja: Miehet 63kg (sarjassa 5 painijaa)