Niko Hynninen paini ykköseksi Ilmajoella

25.2.2019

Niko rullaa Jedi Lönniä

Vuoksenniskan Vesan Niko Hynninen voitti lauantaina 17-vuotisten sarjan 71 kiloa Ilmajoella painitussa Myhi-turnauksessa. Ensimmäisessä ottelussa kaatui Lapin Lukon Otto Malinen pistein 7-2. Toisessa ottelussa Hynninen voitti heti ensimmäisen jakson alussa Haukiputaan Heiton Markus Viitaniemen ylivoimaisella pistevoitolla 8-0. Kolmannessa ottelussa kohtasi kaksi viime vuoden EM-edustajaa 15-vuotisten ikäluokassa imatralaisen viedessä ottelun nimiinsä pistein 5-2 Laihian Lujan Elias Lyyskiä vastaan. Neljäs ottelu päättyi jo ensimmäisellä minuutilla Hynnisen ylivoimaiseen pistevoittoon 9-0 Laihian Lujan Jedi Lönnistä. Otto Miikki sijoittui seitsemänneksi 23v 67kg sarjassa yhdellä voitolla ja kahdella tappiolla .Myhi-turnaukseen osallistui 268 painijaa 46: sta eri seurasta.