Niko paini neljänneksi Ruotsissa mestarien tapaamisessa

3.12.2018

Niko Hynninen osallistui Glentons Mästermöte painikilpailuun 30.11-2.12 Ruotsin Brobyssa.Nikon sarja oli kadetit alle 18v 71kg.Kilpailu on kutsu kilpailu johon pitää anoa paikkaa ja järjestäjät ottavat  max. kymmenen painijaa/sarja.

KIlpailussa painitaan kaikki kaikkia vastaan systeemillä.

Ensimmäisessä ottelussa vastaan tuli Göteborgin Julius Hjälm ensimmäisen jakson jälkeen Niko johti 2-0 .Toisella jaksolla Niko teki kaksi pistettä lisää ja voitti 4-0 pistein ja sai kevään tappiolle makean revanssin.

Toisessa ottelussa Klippan BK Fabian Mazdin oli Nikoa 5-3 pistein parempi.

Kolmannessa ottelussa vastaan astui kesän  EM pronssimitalisti Mikael Karlsson .

Ottelu eteni tasaisesti . Niko sai passiivisuus huomautuksen ja Karlsson pisteen , mutta matosta Karlsson eisaanut lisää pisteitä . Toisen  jakson lopulla  Karlsson teki kolme pistettä lisää ja voitti 4-0 pistein.

Neljäs ottelu toi vastaan tutun Norjan Joonas Tuomikosken . Niko pyöritteli 8-0 ylivoimaisenpiste voiton minuutissa .

Viides ottelu jatkui myös Nikon komennossa Norjan Ludvig Gunheim-Hatlandia vastaan . Niko otti monipuolisilla liikeillä 11-0 ylivoimaisen pistevoiton ajassa puolessatoista minuutissa.

Lauantain kuudes ja viimeinen ottelu toi Nikolle 8-0 ylivoimaisenpistevoiton BK Enigin Axel Nilssonista .Ottelu kesti vain 45 sekuntia.

Sunnuntain ensimmäisessä ottelussa Norjan Robin Martinsen joutui luvuttamaan loukkaantumisen takia. Nikolta jäi revanssi saamatta. Martinsen voitti Nikon kevään PM kisoissa Kajaanissa.

Viimeinen ottelu BK Starken Adam Nilssonia vastaan alkoi Nikon hienoisella painostuksella ja Nilsson sai passivisuus huomautuksen ja Niko pisteen . Toisen jakson alussa Nilsson pääsi yllättämään Nikon puolilindenistä ja sai 4 pistettä. Ottelun lopussa Nilsson pääsi passaamaan Nikon ristivyöheiton ja selätti Nikon .