Elias voitti sarjansa Järvenpäässä

23.9.2018

Kakkosryhmän pojat aloittivat kilpailukautensa viikonloppuna Järvenpäässä vapaapainin ikäkausikilpailussa. Parhaiten menestyi Elias Särki, joka voitti aloittelijoiden sarjan 33-kiloa. Ensimmäisessä ottelussa Elias selätti Järvenpään Voimailijoiden Emil Casalegnon ja otti toisessa ottelussa ylivoimaisen pistevoiton 14-4 Kotkan Voima Veikkojen Kalle Pesosesta. Finaaliotteluun ylsi myös Otto Huhtanen 11-vuotisten poikien sarjassa 33-kg, joka joutui vielä tällä kertaa tunnustamaan Ylä-Tikkurilan Kipinän Leevi Laineen paremmakseen. Finaalin pääsy edellytti Otolta neljän ottelun voittoa jotka tulivat selätyksillä, sekä ylivoimaisilla pistevoitoilla.

Ukko Korhonen sijoittui 11-vuotisten sarjassa 32 kiloa neljänneksi ja Aleksi Salpakari saman ikäluokan sarjassa 39 kiloa viidenneksi. Niklas Salpakari otti pronssia poikien sarjassa 41 kiloa ja Thomas Havia sijoittui neljänneksi saman ikäluokan sarjassa 35-kg. Kilpailuun otti osaa 115 painija 23: sta eri seurasta. Vuoksenniskan Vesa sijoittui  seurapisteissä seitsemänneksi.