Kolme sarjavoittoa ja hopeatila Kirkkonummelta

6.5.2017

Vesalaisilla painijoilla meni putkeen lauantaina Kirkkonummella järjestetyissä UV-Putki Paineissa. Neljällä pojalla tuloksena oli kolme sarjavoittoa ja yksi hopeatila. Aloittelijoiden sarjassa 29 kiloa  Aleksi Salpakari selätti  ensin Popinniemen Iskun Hugo Hännisen ja pyöritti ottelun loppumiseen tarvittavan ylivoimaisen pistevoiton 8-0 Viipurin Voimailijoiden Amos Nybergistä. Aleksin nopeat niskalenkit olivat tällä kertaa liikaa vastustajille.

-Lenkit oli nopeita ja voitto tuntui hyvälle kertoi Aleksi kisan jälkeen.

10-vuotisten sarjassa 27 kiloa Vesan Ukko Korhonen voitti ainoan vastustajansa Nummelan Urheilijoiden Kasimir Monkiewicsin selätyksellä. Ukko passasi vastustajan huolimattomat yritykset onnistuneesti, sekä jatkoi mattotilanteen loppuun.

- Matsi oli helppo ja voitin eka jaksolla sanoi Ukko ilmeisen helpon kisan jälkeen.

Kolmannen sarjavoiton toi Otto Huuhtanen 10-vuotisten sarjassa 33 kiloa voittamalla kaikki kolme vastustajaansa selkävoitolla. Ensin kaatui seurakaveri Niklas Salpakari, sitten Kirkkonummen Urheilijoiden Emil Grönroos ja viimeiseksi Lahden Ahkeran Sakari Mäkelä. Alleviennit ja kravattirullit olivat Oton voitonavaimet Kirkkonummella.

-Niklakselle otti ohraleipä ja sarjavoitto tuntui makealle kuului Oton kommentti matkan            varrelta.

Niklas Salpakari sijoittui Oton sarjassa toiseksi kahdella voitolla.

-Tappio Otolle ei tuntunut hyvälle ja kana jäi kynittäväksi, oli Niklaksen mietteet                         hopeamitali kaulassa.

Seurapisteissä Ylä-Tikkurilan Kipinä oli 10 painijalla paras seura Vuoksenniskan Vesan ollessa toinen ja Popinniemen Isku kolmas. Kilpailuihin otti osaa 50 painijaa 12 eri seurasta.