Kooveen ikäkausikilpailut, Uolevi Setälän muistopainit la 29.4.2017

5.5.2017

Pojat 17v 46kg sarjassa paini Jiri Vilhola. Veeti Kajanne (YTK) voitti Jirin ensimmäisessä ottelussa ylivoimaisella pistevoitolla 12-3, toisessa ottelussa ylivoimaisen pistevoiton 9-0 otti  Jiristä Veeti Purolainen (KOOVEE). Kolmannessa ottelussa vastaan asettui Niko Hyvönen (Kouvolan painijat) joka oli loukkaantumisen johdosta kykenemätön painimaan ja näin ollen Jirille luovutusvoitto ja sarjan kolmas sija.

Pojat 33kg aloittelijat sarjassa paini Niklas Salpakari. Niklas sai selätysvoitot kolmessa ottelussaan. Oliver Pullinen (Nokian Pyry) taipui selätykseen Niklaksen johtaessa 8-0, seuraavaksi Tuukka Tukiainen (Tampereen  Painiseura) joutui selälleen tilanteen ollessa 4-0 NIklaksen eduksi. Viimeisessa ottelussa vastaan asettui Rasmus Palolampi (Hämeenkyrön voimamiehet) joka joutui Niklaksen selättämäksi, 4-2 johtoasemastaan huolimatta. Niklakselle sarjavoitto.

Pojat 26kg aloittelijat sarjassa paini Ukko Korhonen. Kilpasarjaan ilmoitettu Ukko oli sarjansa ainoa osanottaja ja seuraava kilpasarjan painija oli lähes 10 kiloa isompi joten järjestäjä siirsi Ukon aloittelijoiden sarjaan. Ukolle tuli sarjassa neljä vastustajaa. Antti Räsänen (Kouvolan painijat), Samuel Saari (Jalasjärven Jalas), ja Romeo Uotila (Voikkaan Viesti), jotka Ukko voitti ylivoimaisella pistevoitolla puhtaasti 8-0, sekä Petja Kangasniemi (Jalasjärven Jalas) joka taipui Ukon selätykseen tilanteen ollessa Ukon eduksi 4-0. Ukolle sarjavoitto.

Kilpailujen järjestäjä myönsi kaikille sarjavoittajille vapaaliput painin juniorien MM-kilpailuihin jotka käydään Tampereelle elokuussa.

Onnittelut pojille!